9,6/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

Aandacht voor privacy

Body contouring

Body contouring is een gecombineerde behandeling die een effectieve oplossing biedt voor het vormgeven en verfijnen van het lichaam, waardoor je je zelfverzekerd en tevreden kunt voelen in je eigen huid.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Met behulp van geavanceerde technologieën en niet-invasieve methoden helpt Body Contouring je om afscheid te nemen van ongewenste vetophopingen op specifieke gebieden en zoals de naam al zegt; om het lichaam te contouren.

Tijdens deze behandeling worden verschillende methodes gecombineerd, elk met als doel het figuur te corrigeren. Zo worden de billen en benen geëgaliseerd van eventuele cellulite. Vervolgens worden de laatste ongewenste vetjes bij de buik en taille afgeslankt. Hierna wordt de taille met behulp van ons contour apparaat geaccentueerd.

  • Deze behandeling duurt 50 minuten

  • De behandelde gebieden zijn achterkant billen en benen, love handles, buik, rug en taille

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat

  • De behandeling is mogelijk tijdens het afvalproces

  • De behandeling bevordert de bloedcirculatie om cellulite tegen te gaan

  • De behandeling dient per week te worden uitgevoerd voor het snelste en beste resultaat

  • Door deze behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is alleen geschikt als het lichaam niet veel vetmassa bevat. De reden hiervoor is omdat de focus wordt gelegd op het contouren van de vormen, hiervoor moet het vet al gereduceerd zijn.
Indien het buikgebied of de taille veel vetmassa bevatten, dient er eerst Tummy Slimming te worden uitgevoerd.

Deze behandeling is niet geschikt wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Nazorg

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na Body Contouring. 

Door de druk kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Hierom adviseren we om maximaal 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen te houden, voor een optimaal en snel resultaat. 

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!

Veelgestelde vragen over body contouring

Ontdek hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over body contouring. We beantwoorden vragen over de behandeling, het aantal benodigde sessies, de duurzaamheid van de resultaten en mogelijke bijwerkingen. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je gewenste lichaamsvorm met onze body contouring behandelingen.

Wat is het verschil tussen de Body contouring en Tummy slimming?

Body Contouring is bedoeld om de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat gedurende deze behandeling het hele lichaam behandeld wordt, is er weinig tijd om grote vetophopingen af te slanken. Hierom dient de persoon niet veel vetmassa te bevatten rondom de buik.

In tegenstelling tot Tummy Slimming wordt hier de focus gelegd op slechts het afslanken. In gevallen dat de buik nog veel vetmassa bevat, worden de slimming treatments als eerst aangeraden alvorens Body Contouring kan worden uitgevoerd.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.

Wat is body contouring

Body Contouring is een behandeling bedoeld om het lichaam meer vorm te geven. De behandeling zorgt voor het verminderen van ongewenste vetophopingen rond de benen, billen, taille en buik, waardoor de taille sterk wordt geaccentueerd en de billen en benen worden vormgegeven.