Body contouring

Body contouring is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier, zonder een chirurgische ingreep. Deze innovatieve behandeling biedt een effectieve oplossing voor het vormgeven en verfijnen van het lichaam, waardoor je je zelfverzekerd en tevreden kunt voelen in je eigen huid.

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

Met behulp van geavanceerde technologieën en niet-invasieve methoden helpt Body Contouring je om afscheid te nemen van ongewenste vetophopingen op specifieke gebieden, zoals de love handles, buik, rug, taille en achterkant van de benen.

  • Deze behandeling duurt 50 minuten

  • De behandelde gebieden zijn achterkant billen en benen, love handles, buik, rug en taille

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat

  • De behandeling is mogelijk tijdens het afvalproces

  • De behandeling bevordert de bloedcirculatie om cellulite tegen te gaan

  • De behandeling dient per week te worden uitgevoerd voor het snelste en beste resultaat

  • Door deze behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Body contouring after

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze via het bloed en de moedermelk weer bij het kind kunnen komen. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na Body Contouring. 
Door de afbraak van de vetcellen kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Hierom adviseren we om maximaal 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen te houden, voor een optimaal en snel resultaat. 

Veelgestelde vragen over body contouring

Ontdek hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over body contouring. We beantwoorden vragen over de behandeling, het aantal benodigde sessies, de duurzaamheid van de resultaten en mogelijke bijwerkingen. Als je nog meer vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je gewenste lichaamsvorm met onze body contouring behandelingen.

Wat is het verschil tussen de Body contouring en Tummy slimming?

Body Contouring is bedoeld om de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat gedurende deze behandeling het hele lichaam behandeld wordt, is er weinig tijd om grote vetophopingen af te slanken. Hierom dient de persoon niet veel vetmassa te bevatten rondom de buik.

In tegenstelling tot Tummy Slimming wordt hier de focus gelegd op slechts het afslanken. In gevallen dat de buiknog veel vetmassa bevat, worden de slimming treatments als eerst aangeraden alvorens Body Contouring kan worden uitgevoerd.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.

Wat is body contouring

Body Contouring is een behandeling bedoeld om het lichaam meer vorm te geven. De behandeling zorgt voor het verminderen van ongewenste vetophopingen rond de benen, billen, taille en buik, waardoor de taille sterk wordt geaccentueerd en de billen en benen worden vormgegeven. De behandeling bestaat uit meerdere stappen die elk bijdrage aan het gewenste eindresultaat. Naast een betere positie van de billen en benen zorgt de behandeling voor een gladdere huid en verbetering van de huidelasticiteit.