9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

Botox voor ongewenste rimpels

Ongewenste rimpels… we krijgen hier allemaal vroeg of laat last van. Bij onze kliniek willen wij dat jij zelfverzekerd bent over je lichaam, huid en gezicht. Hierom hebben wij deze behandeling in het leven geroepen! Met deze methode zorgen wij ervoor dat jij van ongewenste rimpels afkomt en beter in je vel gaat zitten.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Een rimpel ontstaat door aanspanningen van spiertjes in het gezicht. Dit wordt gezien als een teken van ouderdom. De rimpels die het meeste voorkomen zijn de voorhoofdrimpels, de fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen) en de kraaienpootjes (aan de zijkanten van de ogen), welke vaak zichtbaar zijn bij het praten, lachen of bewegen van het gezicht.

Met botox zorgen wij ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar jouw gezichtsspieren stopt. Hierdoor worden de spieren tijdelijk ‘lam’ en ontstaan er geen spiertrekkingen en rimpels.  De duur van het resultaat is verschillend per persoon. Gemiddeld duurt het 3 tot 6 maanden voordat de botox volledig is uitgewerkt. Deze behandeling is geschikt voor de voorhoofdrimpels, maar kan ook worden uitgevoerd op de fronsrimpels, kraaienpootjes en andere delen van het gezicht zoals de mond, wangen en kin.

Allereerst bespreekt de arts samen met jou het behandelprotocol. Hierna ontvang je een spuit met een kleine hoeveelheid botox in het te behandelen gebied. Dit gaat om een dunne naald, die vrijwel nooit als pijnlijk wordt ervaren.

  • Het resultaat houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan

  • Geen hersteltijd

  • Onze artsen zijn ervaren en zijn te vinden in het BIG-register

  • We gebruiken veilige injecties

  • Botox is tijdelijk

  • De behandeling wordt als pijnloos ervaren

Onze artsen

Onze artsen zijn BIG-geregistreerd. De wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waarborgt de kwaliteit van de zorg. Onze artsen zijn in het register ingeschreven, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om de handelingen uit te voeren die bij hun beroep hoort. Deze BIG-registratie is voor iedereen in te zien en toont direct de deskundigheid aan die wij binnen onze kliniek hebben. Naast de BIG-registratie hebben onze artsen ook ruime ervaring. Bij de artsen van The body specialist ben je dus in goede handen!

Veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van botoxinjecties. Deze injecties worden op een veilige manier door onze arts ingebracht. Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Het is belangrijk om te weten dat deze bij ons sterk is verdund, zodat deze veilig te gebruiken is. Het verdunnen van de botox wordt nauwkeuring uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria.

Twijfel je over de producten die we gebruiken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie te ontvangen van onze artsen. Het is uiterst belangrijk om deze behandeling enkel uit te voeren bij ervaren artsen die BIG-geregistreerd zijn. Op onze artsen kun je vertrouwen.

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. Daarbij kun je beter de botoxbehandelingen overslaan als je allergisch bent voor botox, spierproblemen hebt, antibiotica of verslappende middelen gebruikt of een bloedstollingsstoornis hebt. 

Heb jij hier geen last van? Dan kun je de behandeling wel boeken. 

Nazorg


Na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden direct worden hervat. Het is wel mogelijk dat er roodheid en zwelling ontstaat. In sommige gevallen is er ook sprake van een bloeduitstorting, wat volledig normaal is. De roodheid trekt vaak binnen 24 tot 48 uur weg. We raden aan om het gezicht zoveel mogelijk met rust te laten en pas na 2 dagen weer make-up te gebruiken. 

Het resultaat is gemiddeld binnen 2 tot 5 dagen zichtbaar. Daarbij duurt het 10 tot 14 dagen voordat het resultaat optimaal is. De duur van het resultaat verschilt per persoon. Vooralsnog is de botox gemiddeld na 3 tot 6 maanden pas uitgewerkt. Hierna kan er weer een behandeling worden genomen om de duur van het resultaat te verlengen. Naarmate Botuline Toxine vaker wordt gebruikt, blijft het effect ook langer zichtbaar. 

Wil je stoppen met de behandelingen? Botox wordt vanzelf afgebroken in het lichaam en werkt dus tijdelijk. Mocht je willen stoppen met botox, dan dien je geen behandelingen meer te nemen. 

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!