9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

Botox voor overmatig transpireren

Heb jij last van overmatig zweten (hyperhidrosis)? Draag jij bepaalde kleding niet omdat je te veel transpireert? Dan is deze behandeling ideaal voor jou! Met deze methode zorgen wij ervoor dat jij stopt met overmatig zweten en beter in je vel gaat zitten. 


Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Met botox zorgen wij ervoor dat de zenuwuiteinden van jouw zweetklieren worden geblokkeerd. Hierdoor produceren de zweetklieren geen zweet meer en heb jij geen last meer wat klotsende oksels. Deze behandeling is geschikt voor de oksels, maar kan ook worden uitgevoerd op de handpalmen en voetzolen.

Tijdens de behandeling bespreekt de arts samen met jou het behandelprotocol. Jij kunt je wensen aangeven waar onze arts gehoor aan zal geven. Naar aanleiding hiervan zal het te behandelen gebied worden afgetekend en de prikpunten worden uitgestippeld. Vervolgens ontvang je een spuit met een kleine hoeveelheid botox. De arts geeft tussen de 10 tot 15 prikjes per behandeling, wat ongeveer 30 minuten duurt. 

  • Deze behandeling duurt 30 minuten

  • Geen hersteltijd

  • Behandeling voor oksels, handpalmen en voetzolen

  • Het resultaat houdt gemiddeld 4 tot 6 weken aan

  • Onze artsen zijn ervaren en zijn te vinden in het BIG-register

  • We gebruiken veilige injecties

  • Botox is tijdelijk

  • De behandeling dient tussen de 4 tot 6 weken te worden uitgevoerd voor het snelste en beste resultaat

  • De behandeling wordt als pijnloos ervaren

Onze artsen

Onze artsen zijn BIG-geregistreerd. De wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waarborgt de kwaliteit van de zorg. Onze artsen zijn in het register ingeschreven, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om de handelingen uit te voeren die bij hun beroep hoort. Deze BIG-registratie is voor iedereen in te zien en toont direct de deskundigheid aan die wij binnen onze kliniek hebben. Naast de BIG-registratie hebben onze artsen ook ruime ervaring. Bij de artsen van The body specialist ben je dus in goede handen!

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. Daarbij kun je beter de botoxbehandelingen overslaan als je allergisch bent voor botox, spierproblemen hebt, antibiotica of verslappende middelen gebruikt, een bloedstollingsstoornis hebt of wanneer je al eerder een operatie aan je oksels hebt ondergaan. 

Heb jij hier geen last van? Dan kun je de behandeling wel boeken. Bij het behandelen van de oksels is het belangrijk dat je 2 dagen van tevoren de haren scheert. Dit is bij het behandelen van de handen of voeten niet nodig.

Onze veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van botoxinjecties. Deze injecties worden op een veilige manier door onze arts ingebracht. Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Het is belangrijk om te weten dat deze bij ons sterk is verdund, zodat deze veilig te gebruiken is. Het verdunnen van de botox wordt nauwkeuring uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria.

Nazorg

Na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden direct worden hervat. We raden aan om de oksels zoveel mogelijk met rust te laten en pas na 2 dagen weer deodorant te gebruiken. Binnen 1 week is er al resultaat en is er een verminderde zweetproductie. Onderzoek toont zelfs aan dat de behandeling na 1 week al 83% van de zweetproductie stopzet. 

We adviseren om tussen de 4 en 6 weken tussen de behandelingen te houden. Dit is afhankelijk van de duur van de resultaten van de behandelingen. Zodra de effecten afzwakken en niet meer voelbaar zijn is het toegestaan om een nieuwe behandeling te boeken. Het resultaat blijft gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken aanhouden. Naarmate Botuline Toxine vaker wordt gebruikt, blijft het effect ook langer zichtbaar.

Wil je stoppen met de behandelingen? Botox wordt vanzelf afgebroken in het lichaam en werkt dus tijdelijk. Mocht je willen stoppen met botox, dan dien je geen behandelingen meer te nemen.

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!