Buttocks treatment

Wie droomt er niet van mooie, harmonieuze, ronde en stevige billen? Hoewel billen allemaal op dezelfde manier zijn gevormd, zijn ze allemaal verschillend!

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

Met leeftijd, gewicht, maar ook door lichaamsbouw en gebrek aan lichaamsbeweging kunnen de billen stevigheid, ronding en harmonie missen. Na verloop van tijd, maar ook bij gewichtsschommelingen als gevolg van zwangerschap of diëten, ontstaat er een verslapping van de lichaamshuid. Hierbij worden de billen niet gespaard: De huid op de billen wordt slapper, dunner en van mindere kwaliteit.

Doordat de bil samengesteld is uit bilspier, is het een moeilijk gebied om te behandelen. Kleine vetophopingen en sinaasappelhuid kunnen ook in dit gebied worden gevonden – onder de bilplooi of ter hoogte van de zadeltassen of de heupen – waardoor het algehele silhouet van de bil wordt gewijzigd. De aanwezigheid van vetophopingen onder de billen kan ervoor zorgen dat de bil kleiner oogt. De Buttocks treatment is een veilige en natuurlijke methode die ervoor zorgt dat de buttocks worden afgeslankt, voor een vol en gelift effect. 

  • De behandeling stimuleert de aanpak van collageen en elastine in de huid

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Door de behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

buttocks treatment

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze via het bloed en de moedermelk weer bij het kind kunnen komen. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Na de behandeling

De Buttocks treatment bestaat uit meerdere stappen. Allereerst worden de buttocks behandeld en afgeslankt. Hierdoor zal de been in omvang afnemen en de bil meer uitsteken. De volgende stap bestaat uit het behandelen van de butcheeks door ze naar boven te liften en verstevigen. En tot slot wordt de lymfatische ontgifting in werking gezet.

Natuurlijke en veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van geluids- en drukgolven. Gedurende de behandeling worden er golvende bewegingen en wrijving opgewekt. Door dit proces worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. De energie van de golven stimuleren ook de collageenvezels om nieuwe aan te maken. In de loop van de sessies wordt de huid strakker, de bil gelift en oogt deze voller en ronder. 
 
De afvalstoffen (of ‘vrije vetzuren’) worden uiteindelijk door het bloed afgevoerd en verlaten het lichaam via de urine of zweet. Dit is een volledig natuurlijk proces, die het eigen lichaam reguleert. Omdat de bloed- en lymfecirculatie worden bevorderd door de wrijving van de behandeling, kunnen de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en ziet de huid er gladder uit. Het natuurlijke proces van vetafbraak wordt gestimuleerd, maar er worden geen cellen kapot gemaakt.

Veelgestelde vragen over buttocks treatment

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over onze buttocks treatment. Lees verder om meer te weten te komen over de behandeling, mogelijke resultaten en andere belangrijke informatie.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Wat is buttocks treatment

Buttocks treatment is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het verbeteren en verfraaien van de billen. Tijdens de buttocks treatment worden verschillende technieken gebruikt om de billen te verstevigen, te liften en een rondere vorm te geven.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.