9,6/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

Aandacht voor privacy

Buttocks treatment

Wie droomt er niet van mooie, harmonieuze, ronde en stevige billen? Hoewel billen allemaal op dezelfde manier zijn gevormd, zijn ze allemaal verschillend!

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Met leeftijd, gewicht, maar ook door lichaamsbouw en gebrek aan lichaamsbeweging kunnen de billen stevigheid, ronding en harmonie missen. Na verloop van tijd, maar ook bij gewichtsschommelingen als gevolg van zwangerschap of diëten, ontstaat er een verslapping van de lichaamshuid. Hierbij worden de billen niet gespaard: De huid op de billen wordt slapper, dunner en van mindere kwaliteit.

Doordat de bil samengesteld is uit bilspier, is het een moeilijk gebied om te behandelen. Kleine vetophopingen en sinaasappelhuid kunnen ook in dit gebied worden gevonden – onder de bilplooi of ter hoogte van de zadeltassen of de heupen – waardoor het algehele silhouette van de bil wordt gewijzigd. De aanwezigheid van vetophopingen onder de billen kan ervoor zorgen dat de bil kleiner oogt. De Buttocks treatment is een veilige en natuurlijke methode die ervoor zorgt dat de buttocks worden afgeslankt, voor een vol en gelift effect. 

De Buttocks treatment wordt op dezelfde wijze als de overige sliding treatments uitgevoerd. D.m.v. geluids- en drukgolven worden de ongewenste vetophopingen aangepakt waardoor de been in omvang zal afnemen en de bil optisch meer zal uitsteken.

  • De behandeling stimuleert de aanpak van collageen en elastine in de huid

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Door de behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Natuurlijke en veilige methode

Doordat de afgegeven geluids- en drukgolven niet dieper gaan dan de vetcellen blijft ander weefsel intact. En is daarmee deze methode volledig veilig en geschikt.
Tevens stimuleert de energie van de golven de collageenvezels om nieuwe aan te maken. In de loop van de sessies wordt de huid hierdoor strakker, de bil gelift en oogt deze voller en ronder. 

Daarnaast wordt de afvoer van de vrije vetzuren volledig en natuurlijk door het eigen lichaam gereguleerd. Dit is een natuurlijk proces, die verder geen overige cellen kapot maakt.

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze via het bloed en de moedermelk weer bij het kind kunnen komen. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Nazorg

Doordat de afgegeven geluids- en drukgolven niet dieper gaan dan de vetcellen blijft ander weefsel intact. Hiermee is deze methode veilig om te gebruiken. 

Daarnaast worden de vetcellen uiteindelijk door het bloed afgevoerd en verlaten het lichaam via de urine of zweet. Dit is een natuurlijk proces, die het eigen lichaam reguleert. Omdat de bloed- en lymfecirculatie worden bevorderd door de wrijving van de behandeling, kunnen de afvalstoffen sneller worden afgevoerd zonder nadelen.

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!

Veelgestelde vragen over buttocks treatment

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over onze buttocks treatment. Lees verder om meer te weten te komen over de behandeling, mogelijke resultaten en andere belangrijke informatie.

Wat is buttocks treatment

Buttocks treatment is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het verbeteren en verfraaien van de billen.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.