Deep cellulite treatment

De Deep cellulite treatment is geschikt voor cellulite die verspreid is over de billen/benen en diep in het bindweefsel ligt. Cellulite, ook wel bekend als de sinaasappelhuid, is een veelvoorkomend uiterlijk verschijnsel van het lichaam als gevolg van een slechte bloedsomloop. Door slechte bloedcirculatie worden de afvalstoffen opgeslagen in de vetcellen, die daardoor groter worden en zo zorgen voor bobbeltjes en putjes in je huid.

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

De sinaasappelhuid wordt veroorzaakt door een combinatie van diverse factoren. Niet alleen levensstijl en het bewegings- en voedingspatroon spelen een rol, ook hormonale veranderingen spelen mee. Cellulite hangt niet samen met overgewicht, wat vaak wordt gedacht. Hoewel cellulite zeer hardnekkig kan zijn, is er door de Deep cellulite treatment toch iets aan te doen.

  • De behandeling duurt 40 minuten

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • De behandeling is niet geschikt tijdens het afvalproces

  • De behandeling moet per week worden uitgevoerd

  • Door de behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Deep cellulite before Deep cellulite after

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze via het bloed en de moedermelk weer bij het kind kunnen komen. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na de Deep cellulite treatment. 

Door de afbraak van de vetcellen kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Hierom adviseren we om maximaal 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen te houden, voor een optimaal en snel resultaat.

Veelgestelde vragen over Deep cellulite treatment

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over onze deep cellulite treatment. Ontdek meer over de behandeling, de effectiviteit en andere belangrijke informatie.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Wat is Deep cellulite treatment?

Deep cellulite treatment is een gespecialiseerde behandeling gericht op het verminderen van cellulite diep in het bindweefsel van de billen en benen. Cellulite, ook bekend als de sinaasappelhuid, ontstaat door een slechte bloedsomloop en ophoping van vetcellen. Tijdens de deep cellulite treatment worden deze putjes en bobbeltjes gericht behandeld, terwijl tegelijkertijd de huid wordt verstevigd en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Het resultaat is een gladdere huid met minder zichtbare cellulite.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.