9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

HIFU 7D behandeling

De HIFU 7D behandeling is een innovatieve methode om je gezicht of lichaam te liften, maar dan zonder dat er een mes aan te pas komt.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

De HIFU 7D behandeling staat bekend als een revolutionaire doorbraak in de esthetische geneeskunde, gericht op huidverjonging en -verstrakking zonder chirurgische ingreep. Onze geavanceerde technologie maakt gebruik van High Intensity Focus Ultrasound (HIFU) om meerdere huidlagen te bereiken, waardoor je een natuurlijk liftend effect ziet ontstaan.
 
De 7D-versie van de HIFU-behandeling onderscheidt zich door zijn vermogen om tot zeven verschillende diepteniveaus in de huid door te dringen, waardoor het een veelzijdige en effectieve niet-invasieve huidverstrakkingsmethode is. De ultrasoundgolven worden gericht de huid ingestuurd, wat leidt tot de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor ervaar je een opmerkelijke verbetering in de textuur en elasticiteit van je huid. HIFU 7D gaat tekenen van veroudering actief tegen, zonder dat er een operatie plaatsvindt.

  • HIFU 7D werkt tot zes maanden door

  • De behandeling is goed te verdragen

  • Het is geschikt voor mannen en vrouwen

  • Behandelde gebieden zijn lichaam en gezicht

  • De behandeling heeft een zeer korte hersteltijd

Onze specialisten

Onze specialisten zijn BIG-geregistreerd. De wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waarborgt de kwaliteit van de zorg. Onze specialisten zijn in het register ingeschreven, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om de handelingen uit te voeren die bij hun beroep hoort. Deze BIG-registratie is voor iedereen in te zien en toont direct de deskundigheid aan die wij binnen onze kliniek hebben.

Een veilige, high-tech methode

De HIFU 7D Behandeling wordt uitgevoerd met geavanceerde ultrasound-technologie om tot diep in de huidlagen door te dringen. Door de behandeling wordt de collageenproductie gestimuleerd, waardoor we de huid liften en verstevigen. Deze niet-invasieve methode richt zich op de SMAS-laag, waarin de collageenvorming plaatsvindt. Na de behandeling zal de komende maanden de aanmaak van collageen gestimuleerd worden, wat een geleidelijke, natuurlijke huidverjonging en lifting tot gevolg heeft. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt de effectiviteit van deze methode.

Voor wie is de behandeling?

De behandeling is voor iedereen boven de 30 jaar, die (nog) geen facelift wil ondergaan. HIFU 7D is eenvoudig uitvoerbaar en er komt geen chirurgische ingreep aan te pas. Deze behandeling is niet uit te voeren bij mensen met suikerziekte, oncologische of dermatologische ziekten, implantaten in de kaak of tijdens de zwangerschap.

Twijfel je nog over de behandeling

Twijfel je over de producten die we gebruiken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie te ontvangen van onze specialisten.

Nazorg

Onze HIFU 7D Behandeling kent geen concrete bijwerkingen, op wat lichte roodheid en soms een lichte zwelling na. Je kan tintelingen in de huid voelen en soms een beurs gevoel ervaren, maar dit is niet zichtbaar. Ga na de behandeling niet naar de sportschool, sauna en 48 uur niet de zon in. Wel kan je zodra je de kliniek verlaat direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Drink minimaal 2 liter water per dag en volg een gezonde lifestyle met volop gezonde voeding en beweging.

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk. Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!