9,6/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

Aandacht voor privacy

Scar treatment

Last van littekens? Dan is de Scar treatment iets voor jou! Wij gebruiken de RF Microneedling methode, welke een game “changer” is voor huidverjonging. De behandeling is veilig & natuurlijk én heeft grote impact met weinig tot geen hersteltijd.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

De scar treatment verloopt aan de hand van de Microneedling RF methode. Onze exclusieve apparaten maken gebruik van radiofrequentie-energie in combinatie met hyaluronzuur; een krachtig ingrediënt dat de huid steviger maakt, waardoor fijne lijntjes, rimpels en (acne)littekens vervagen en de huid gelift wordt.

  • De behandeling stimuleert de aanpak van collageen en elastine in de huid

  • De behandeling is minder pijnlijk dan andere litteken behandelingen

  • Er is een korte genezingsperiode

  • Geen brandwonden na de behandeling (je kunt direct door met je dagelijkse routine!)

  • Kan worden toegepast in zowel winter als zomer

  • De prijs is afhankelijk van de grootte en het gebied van het litteken

Natuurlijke en veilige methode

Eenmaal op de gewenste diepte in uw huid, geven de micronaalden laserenergie vrij onder het huidoppervlak. De energie geeft een signaal aan het lichaam af om de aanmaak van collageen te stimuleren. 

Microneedling met RF werkt door directe diepe stimulatie in de huid te veroorzaken. Tijdens de eerste drie maanden na de behandeling reageert de huid door nieuw en meer collageen en elastine aan te maken. Dit verbetert dus de algehele textuur en het uiterlijk van uw huid. Ook poriën en littekens worden verbeterd. Dit is een groot voordeel voor actieve acne en acnelittekens.

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze terecht kunnen komen bij het moedermelk en zo ook bij het kind. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt.

Nazorg

Het mooie van RF Microneedling is dat het geen grote schade aanricht aan het huidoppervlak – de opperhuid. Je krijgt dus weinig tot geen blauwe plekken. Typische roodheid van de behandeling zelf zal binnen een dag of twee verdwijnen. Er is dus weinig ongemak bij het nemen van deze behandeling!

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!

Veelgestelde vragen over scar treatment

Heb je vragen over scar treatment? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over deze behandeling. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, het herstelproces en andere belangrijke aspecten van scar treatment.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend.

Wat is scar treatment?

Scar treatment is een gespecialiseerde behandeling die gebruikmaakt van de Microneedling RF-technologie om littekens te verminderen en te vervagen. Tijdens de scar treatment wordt radiofrequentie-energie gecombineerd met hyaluronzuur, een krachtig ingrediënt dat de huid soepeler en steviger maakt. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar verminderd.