Scar treatment

Last van littekens? Dan is de Scar treatment iets voor jou! Wij gebruiken de RF Microneedling methode, welke een game “changer” is voor huidverjonging. De behandeling is veilig & natuurlijk én heeft grote impact met weinig tot geen hersteltijd.

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

De scar treatment verloopt aan de hand van de Microneedling RF methode. Onze exclusieve apparaten maken gebruik van radiofrequentie-energie in combinatie met hyaluronzuur; een krachtig ingrediënt dat de huid steviger maakt, waardoor fijne lijntjes, rimpels en (acne)littekens vervagen en de huid gelift wordt.

  • De behandeling stimuleert de aanpak van collageen en elastine in de huid

  • De behandeling is minder pijnlijk dan andere litteken behandelingen

  • Er is een korte genezingsperiode

  • Geen brandwonden na de behandeling (je kunt direct door met je dagelijkse routine!)

  • Kan worden toegepast in zowel winter als zomer

  • De prijs is afhankelijk van de grootte en het gebied van het litteken

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze terecht kunnen komen bij het moedermelk en zo ook bij het kind. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt.

Na de behandeling

Het mooie van RF Microneedling is dat het geen grote schade aanricht aan het huidoppervlak – de opperhuid. Je krijgt dus weinig tot geen blauwe plekken. Typische roodheid van de behandeling zelf zal binnen een dag of twee verdwijnen. Er is dus weinig ongemak bij het nemen van deze behandeling!

Natuurlijke en veilige methode

Eenmaal op de gewenste diepte in uw huid, geven de micronaalden laserenergie vrij onder het huidoppervlak. De energie geeft een signaal aan het lichaam af om de aanmaak van collageen te stimuleren. 

Microneedling met RF werkt door directe diepe stimulatie in de huid te veroorzaken. Tijdens de eerste drie maanden na de behandeling reageert de huid door nieuw en meer collageen en elastine aan te maken. Dit verbetert dus de algehele textuur en het uiterlijk van uw huid. Ook poriën en littekens worden verbeterd. Dit is een groot voordeel voor actieve acne en acnelittekens.

Veelgestelde vragen over scar treatment

Heb je vragen over scar treatment? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over deze behandeling. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, het herstelproces en andere belangrijke aspecten van scar treatment.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Wat is scar treatment?

Scar treatment is een gespecialiseerde behandeling die gebruikmaakt van de Microneedling RF-technologie om littekens te verminderen en te vervagen. Tijdens de scar treatment wordt radiofrequentie-energie gecombineerd met hyaluronzuur, een krachtig ingrediënt dat de huid soepeler en steviger maakt. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar verminderd.