Skin brightening

Onze Skin brightening treatment is speciaal ontworpen om hyperpigmentatie op gevoelige plekken zoals de schaamstreek en onder de oksels te behandelen. Hiermee biedt de behandeling de perfecte oplossing voor een doffe en oneffen huid.

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

De Skin brightening treatment bevat een samenstelling van technieken die gericht zijn op het verminderen van donkere plekken en grauwe huid. We gebruiken daarbij een peeling die persoonlijk wordt afgestemd op het huidtype en de huidconditie. De effectieve peeling lost dode huidcellen op en stimuleert hierdoor de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het resultaat is een stralende en egale huid zonder donkere plekken.

  • De behandeling is mogelijk in combinatie met andere behandelingen van The body specialist

  • Bevordert de doorbloeding en celdeling van het lichaam

  • Bewezen resultaten

  • De behandeling is pijnloos

  • In te zetten op elk gebied van het lichaam, behalve het gezicht

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. Door hormonale veranderingen kan de huid anders reageren dan normaal. 

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld raden we aan om de huid na de behandeling schoon te houden. Raak daarom ook alleen de behandelde gebieden aan met schone handen. Ook is het belangrijk om warmtes (zoals de sauna, zonnebank, laserbehandeling of de hete douche) voor twee weken te vermijden en wrijving (bijvoorbeeld door knellende kleding) minimaal 24 tot 48 uur.

Deze behandeling is niet te combineren met laser ontharen. Er dienen 6 weken tussen de behandelingen te zitten. 

Veelgestelde vragen over skin brightening

Heb je vragen over skin brightening? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over deze behandeling die speciaal is ontworpen om hyperpigmentatie en oneffenheden op gevoelige plekken zoals de schaamstreek en onder de oksels te behandelen.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Wat is skin brightening?

Skin brightening is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de huidskleur. Deze behandeling is met name effectief voor gevoelige plekken zoals de schaamstreek en onder de oksels.