9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

Skin brightening

Last van donkere oksels of schaamstreek? Dan is dit de geschikte behandeling voor jou. Onze Skin brightening treatment is bedoeld om ongewenste hyperpigmentatie op elk gebied te verlichten.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Of het nou donkere plekken zijn van het scheren, bijvoorbeeld bij de oksels of schaamstreek of dat het rondom een litteken donker is, elk vorm van hyperpigmentatie is bij ons te behandelen.

De Skin brightening treatment bevat een samenstelling van technieken die gericht zijn op het verminderen van donkere plekken en grauwe huid. We gebruiken daarbij een peeling die persoonlijk wordt afgestemd op het huidtype en de huidconditie. De effectieve peeling lost dode huidcellen op en stimuleert hierdoor de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na elke behandeling merk je dat de hyperpigmentatie verlicht is. Het resultaat is een stralende en egale huid zonder donkere plekken.

  • De behandeling is mogelijk in combinatie met andere behandelingen van The body specialist

  • Bevordert de doorbloeding en celdeling van het lichaam

  • Bewezen resultaten

  • De behandeling is pijnloos

  • In te zetten op elk gebied van het lichaam, behalve het gezicht

Nazorg

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal herstelt raden we aan om de huid na de behandeling schoon te houden. Raak daarom ook alleen de behandelde gebieden aan met schone handen. Ook is het belangrijk om warmtes (zoals de sauna, zonnebank, laserbehandeling of de hete douche) voor twee weken te vermijden en wrijving (bijvoorbeeld door knellende kleding) minimaal 24 tot 48 uur.

Deze behandeling is niet te combineren met laser ontharen. Er dienen 6 weken tussen de behandelingen te zitten. 

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!

Veelgestelde vragen over skin brightening

Heb je vragen over skin brightening? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over deze behandeling die speciaal is ontworpen om hyperpigmentatie en oneffenheden op gevoelige plekken zoals de schaamstreek en onder de oksels te behandelen.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van hoe donker de hyperpigmentatie nu is. Gemiddeld 2-3 behandelingen voor zichtbaar verschil.

Wat is skin brightening?

Skin brightening is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de huidskleur. Deze behandeling is met name effectief voor gevoelige plekken zoals de schaamstreek en onder de oksels.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen sprake is van opnieuw een huidtrauma.