9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

Traangootfillers

Je hebt donkere kringen en wallen onder je ogen… Vervelend! Je wilt er niet meer vermoeid uitziet en stralen. Speciaal voor jou bieden wij daarom traangootfillers aan. Are you ready to shine?

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

In de binnenste ooghoeken zitten de traangoten. Deze kunnen ervoor zorgen dat je ogen ingevallen lijken en dat er donkere kringen ontstaan. Hierom worden traangoten ook wel wallen genoemd. Bij het ouder worden verliest de huid volume, waardoor er wallen en donkere kringen ontstaan. Het kan ook zo zijn dat jonge mensen hier last van hebben.

Allereerst bespreekt de arts samen met jou het behandelprotocol. Hierna ontvang je een spuit met een kleine hoeveelheid fillers in het te behandelen gebied. Dit gaat om een dunne naald, die vrijwel nooit als pijnlijk wordt ervaren.

  • Behandeling duurt 20 minuten

  • Het resultaat houdt gemiddeld 1,5 jaar aan

  • Geen hersteltijd

  • Onze artsen zijn ervaren en zijn te vinden in het BIG-register

  • We gebruiken veilige injecties

  • Fillers zijn tijdelijk

  • De behandeling wordt als pijnloos ervaren

Onze artsen

Onze artsen zijn BIG-geregistreerd. De wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waarborgt de kwaliteit van de zorg. Onze artsen zijn in het register ingeschreven, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om de handelingen uit te voeren die bij hun beroep hoort. Deze BIG-registratie is voor iedereen in te zien en toont direct de deskundigheid aan die wij binnen onze kliniek hebben. Naast de BIG-registratie hebben onze artsen ook ruime ervaring. Bij de artsen van The body specialist ben je dus in goede handen!

Veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van fillerinjecties. Deze injecties worden op een veilige manier door onze arts ingebracht aan iedere kant van de traangoot. Vervolgens gebruikt de arts een canule om de traangootfillers in de huid onder de ogen aan te brengen. Een canule is een botte naald zonder punt, waardoor de filler op een veiligere manier kan worden aangebracht bij de ogen.

Voor de fillers gebruiken we een tijdelijk vulmiddel op basis van gel die uit hyaluronzuur bestaat. Deze stof zit al in het lichaam, waardoor deze behandelingen veilig kunnen worden uitgevoerd. Daarbij stimuleren de fillers de collageenproductie in het lichaam, waardoor er meer volume ontstaat bij het behandelde gebied.

Twijfel je over de producten die we gebruiken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie te ontvangen van onze artsen. Het is uiterst belangrijk om deze behandeling enkel uit te voeren bij ervaren artsen die BIG-geregistreerd zijn. Op onze artsen kun je vertrouwen.

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Nazorg

Na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden direct worden hervat. Vaak kan het gebied wel gevoelig aanvoelen na de behandeling. Hierom adviseren we om minimaal 24 uur te wachten met sporten en de sauna/zonnebank bezoeken. Blootstelling aan UV-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Na de behandeling is het mogelijk dat de behandelde gebieden ‘hobbelig’ zijn. Dit is normaal en herstelt gemiddeld binnen 2 tot 3 weken. Verder kan er roodheid of kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze trekken binnen enkele weken weg. 

Het resultaat is gemiddeld binnen 2 maanden zichtbaar. De behandeling geeft daarbij een resultaat die gemiddeld 1,5 jaar aanhoudt. De biocompatibele gels waaruit de fillers bestaan worden langzaam afgebroken in het lichaam. Zodra er minder resultaat zichtbaar is kun je een ‘touch-up’ nemen om de duur van het resultaat te verlengen. 

Wil je stoppen met de behandelingen? Fillers worden vanzelf afgebroken in het lichaam en werken dus tijdelijk. Mocht je willen stoppen met de fillers, dan dien je geen behandelingen meer te nemen. 

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!