9,6/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

Aandacht voor privacy

Tummy Slimming

Tummy Slimming is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier, zonder een chirurgische ingreep.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

De Tummy Slimming is een behandeling die bedoeld is om de buik en love handles af te slanken. Deze niet-invasieve behandeling is zodanig effectief dat vet wat niet door beweging en training weg te krijgen is afgeslankt wordt. Door ons apparaat worden geluid- en drukgolven afgegeven die microbubbels veroorzaken waardoor het membraan van de vetcellen verzwakt en doorlatend wordt. Het losgemaakte vet komt vervolgens in de bloedsomloop 
terecht en wordt uitgescheiden. De afvalstoffen (of ‘vrije vetzuren’) worden uiteindelijk door het bloed afgevoerd en verlaten het lichaam via de urine of zweet. Hiermee is het vet definitief vernietigd.

Na elke behandeling merk je dat de omvang van de buik in centimeters afneemt. Ook werkt de behandeling huidverstevigend doordat collageen en elastine worden gestimuleerd.

  • Deze behandeling duurt 40 minuten

  • De behandelde gebieden zijn love handles en buik

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor optimaal resultaat

  • De behandeling is mogelijk tijdens het afvalproces

  • De behandeling dient per week te worden uitgevoerd voor het snelste en beste resultaat

  • Door deze behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Natuurlijke en veilige methode

Doordat de afgegeven geluids- en drukgolven niet dieper gaan dan de vetcellen blijft ander weefsel intact. Hiermee is deze methode veilig om te gebruiken.

Daarnaast worden de vetcellen uiteindelijk door het bloed afgevoerd en verlaten het lichaam via de urine of zweet. Dit is een natuurlijk proces, die het eigen lichaam reguleert. Omdat de bloed- en lymfecirculatie worden bevorderd door de wrijving van de behandeling, kunnen de afvalstoffen sneller worden afgevoerd zonder nadelen.

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze terecht kunnen komen bij het moedermelk en zo ook bij het kind. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Nazorg

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na de Tummy Slimming. 

Door de druk die gedurende de behandeling wordt uitgeoefend kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Hierom adviseren we om maximaal 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen te houden, voor een optimaal en snel resultaat.

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk.  Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!

Veelgestelde vragen over Tummy Slimming

Heb je vragen over Tummy Slimming? Geen zorgen, we hebben hier antwoorden op de veelgestelde vragen over deze specifieke behandeling voor het afslanken van de buikstreek. Ontdek alles wat je wilt weten over hoe Tummy Slimming werkt, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat je kunt verwachten van deze effectieve methode om je buikomvang te verminderen.

Wat is het verschil tussen de Body contouring en Tummy slimming?

Body Contouring is bedoeld om de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat gedurende deze behandeling het hele lichaam behandeld wordt, is er weinig tijd om grote vetophopingen af te slanken. Hierom dient de persoon niet veel vetmassa te bevatten rondom de buik.

In tegenstelling tot Tummy Slimming wordt hier de focus gelegd op slechts het afslanken. In gevallen dat de buik nog veel vetmassa bevat, worden de slimming treatments als eerst aangeraden alvorens Body Contouring kan worden uitgevoerd.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.

Wat is tummy slimming?

Tummy slimming is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het afslanken en vormgeven van de buikstreek. Tijdens deze behandeling worden verschillende technieken toegepast om overtollig vetweefsel rondom de buik te verminderen en de buikspieren te versterken. Tummy slimming helpt bij het creëren van een strakkere en meer gedefinieerde buikcontour.