Tummy slimming

Tummy slimming is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier, zonder een chirurgische ingreep.

De Tummy slimming is een behandeling om de buik en love handles af te slanken. Hiermee wordt er op een natuurlijke en veilige manier een zandloperfiguur gestimuleerd. De behandeling zorgt voor het verminderen van ongewenste vetophopingen rond de buik en love handles, waardoor de taille sterk wordt geaccentueerd.

Wij zijn trots op een 4,6 klantbeoordeling

De behandeling in het kort

De Tummy slimming treatment helpt bij het verminderen van overtollig vet bij de love handles en buik. De behandeling is zodanig effectief dat ook vet wat niet door beweging en training weg te krijgen is, afgeslankt wordt. Na een paar behandelingen merk je dat de omvang van de buik in centimeters afneemt. Ook werkt de behandeling huidverstevigend doordat collageen en elastine worden geproduceerd.

  • Deze behandeling duurt 40 minuten

  • De behandelde gebieden zijn love handles en buik

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat

  • De behandeling is mogelijk tijdens het afvalproce

  • De behandeling dient per week te worden uitgevoerd voor het snelste en beste resultaat

  • Door deze behandeling kunnen blauwe plekken ontstaan

  • De behandeling is niet geheel pijnloos

Natuurlijke en veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van geluids- en drukgolven. Gedurende de behandeling worden er golvende bewegingen en wrijving opgewekt. Door dit proces worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. 

Deze afvalstoffen (of ‘vrije vetzuren’) worden uiteindelijk door het bloed afgevoerd en verlaten het lichaam via de urine of zweet. Dit is een volledig natuurlijk proces, die het eigen lichaam reguleert. Omdat de bloed- en lymfecirculatie worden bevorderd door de wrijving van de behandeling, kunnen de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en ziet de huid er gladder uit. Het natuurlijke proces van vetafbraak wordt gestimuleerd, maar er worden geen cellen kapot gemaakt. 

Voor de behandeling

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. De reden hiervoor is omdat er afvalstoffen terecht kunnen komen in het bloed, waardoor deze terecht kunnen komen bij het moedermelk en zo ook bij het kind. De afvalstoffen zijn niet schadelijk voor het kind, alleen willen wij als The body specialist niet riskeren dat het pasgeboren kind deze onnodige afvalstoffen binnen krijgt. 

De behandeling is wel te boeken tijdens het afvalproces. Dus ben jij met voeding en beweging al bewust bezig om af te vallen? Dan zijn onze behandelingen ideaal ter ondersteuning voor snellere en betere resultaten. 

Na de behandeling

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na de Tummy slimming treatment. 

Door de afbraak van de vetcellen kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Hierom adviseren we om maximaal 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen te houden, voor een optimaal en snel resultaat.

Veelgestelde vragen over tummy slimming

Heb je vragen over tummy slimming? Geen zorgen, we hebben hier antwoorden op de veelgestelde vragen over deze specifieke behandeling voor het afslanken van de buikstreek. Ontdek alles wat je wilt weten over hoe tummy slimming werkt, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat je kunt verwachten van deze effectieve methode om je buikomvang te verminderen.

Wat is het verschil tussen de Body contouring en Tummy slimming?

Body Contouring is bedoeld om de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat gedurende deze behandeling het hele lichaam behandeld wordt, is er weinig tijd om grote vetophopingen af te slanken. Hierom dient de persoon niet veel vetmassa te bevatten rondom de buik.

In tegenstelling tot Tummy Slimming wordt hier de focus gelegd op slechts het afslanken. In gevallen dat de buiknog veel vetmassa bevat, worden de slimming treatments als eerst aangeraden alvorens Body Contouring kan worden uitgevoerd.

Ik ben zwanger, kan ik deze behandeling nemen?

De behandeling is niet mogelijk wanneer er sprake is van een zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat is blijvend, mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden.

Ik heb blauwe plekken gekregen van de behandeling, is dit normaal?

Dit is volkomen normaal en hoort bij het herstelproces. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 weken voordat alle blauwe plekken zijn weggetrokken.

Wat is tummy slimming?

Tummy slimming is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het afslanken en vormgeven van de buikstreek. Tijdens deze behandeling worden verschillende technieken toegepast om overtollig vetweefsel rondom de buik te verminderen en de buikspieren te versterken. Tummy slimming helpt bij het creëren van een strakkere en meer gedefinieerde buikcontour.