9,2/10 Klantbeoordeling

1.500+ Behandelingen uitgevoerd

BIG-geregistreerd

Vetoplossende injecties

Vetoplossende injecties die het afvalproces stimuleren zonder dat jij daarvoor hoeft te sporten! We krijgen regelmatig mensen in onze kliniek die graag willen afvallen, maar zonder succes. Letten op voeding en sporten geven niet de gewenste resultaten. Speciaal voor deze mensen bieden wij de nieuwste en veiligste vetoplossende injecties aan.

Roos, 40 jaar oud
Behandeld bij TBS

De behandeling

Ongewenste onderkin, lovehandles of zadeltassen en weinig geduld? Dan is dit iets voor jou!
Voor het afslanken van ongewenste vetophopingen bieden wij twee soorten vetoplossende injecties aan. 
Namelijk de injecties van het welbekend merk Aqualyx. Aqualyx vernietigt vetcellen door de werkzame stof deoxycholinezuur. Dit is een synthetische variant van wat al aanwezig is in het lichaam en heeft als functie het afbreken van vetten uit voeding. Door dit in de gewenste gebieden te injecteren kun je plaatselijk vet verwijderen. Zwellingen en gevoeligheid kunnen ontstaan na deze injectie.

Naast Aqualyx bieden wij ook de Lemon Bottle injecties aan. Ook dit is een kopie van normale vetverbranding en fungeert op dezelfde wijze als Aqualyx. Het verschil is echter dat deze uit natuurlijke ingrediënten bestaat en daarom in grotere hoeveelheden kan worden toegediend. Ook is hier minder kans op een allergische reactie en is het genezingsproces sneller. 

De arts bespreekt eerst samen het behandelprotocol. Vervolgens wordt het gebied gedesinfecteerd en afgetekend. Met een spuit zet de arts meerdere prikjes in het vetweefsel. Dit kan ervaren worden als een onaangenaam branderig gevoel en is volkomen normaal. De behandelingsduur is rond de 45 minuten.

  • Behandeling duurt 45 minuten

  • Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden

  • Gemiddeld zijn er maximaal 6 behandelingen nodig voor het optimale resultaat

  • Onze artsen zijn ervaren en zijn te vinden in het BIG-register

  • We gebruiken veilige injecties

Onze specialisten

Onze specialisten zijn BIG-geregistreerd. De wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) waarborgt de kwaliteit van de zorg. Onze specialisten zijn in het register ingeschreven, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om de handelingen uit te voeren die bij hun beroep hoort. Deze BIG-registratie is voor iedereen in te zien en toont direct de deskundigheid aan die wij binnen onze kliniek hebben.

Veilige methode

Onze behandelingen worden gedaan op basis van injecties die op een veilige manier door onze arts worden geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Daarnaast zijn de actieve stoffen in deze injecties synthetische vormen van wat al aanwezig is in het lichaam, waardoor het injecteren van deze stof veilig is.

Wil jij nóg sneller resultaat? Dat kan! Door de vetoplossende injecties te combineren met onze succesvolle slimming behandelingen worden er meer vetophopingen afgebroken en val je sneller af. 

Voor wie is de behandeling?

Deze behandeling is niet te boeken wanneer er sprake is van een lopende zwangerschap of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. Daarbij kun je deze behandeling beter niet nemen als je last hebt van diabetes, hartafwijkingen, chronische huidaandoeningen of allergieën voor sojabonen of hyaluronzuur. Ook als je antibiotica of antistollingsmiddelen neemt raden we de behandeling af. Raadpleeg jouw huisarts voor allergieën.

Heb jij hier geen last van? Dan kun je de behandeling wel boeken. We raden om 48 uur vóór de behandeling geen aspirine, ibuprofen, naproxen, alcohol of drugs te gebruiken. Bij het gebruiken van bloedverdunners dien je – in overleg met de arts – een week voorafgaand aan de behandeling de dosering te minderen of te stoppen. Verder mag je op de dag van je behandeling geen bodylotion opsmeren.

Twijfel je nog over de behandeling

Twijfel je over de producten die we gebruiken? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om meer informatie te ontvangen van onze specialisten.

Nazorg

Na de behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden direct worden hervat. Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk het lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit stimuleert de afvoer van de afvalstoffen, waardoor er sneller en beter resultaat zichtbaar is na deze behandeling. 

Door de injecties kunnen er blauwe plekken ontstaan, welke volkomen normaal zijn en horen bij het herstelproces. Het duurt 1 tot 2 weken voordat deze weer volledig zijn weggetrokken. Ook kunnen er zwellingen ontstaan, die door middel van een coolpack behandeld kunnen worden. Uit voorzorg is het ook goed om geen laserbehandelingen te nemen of naar de sauna/zonnebank te gaan. De behandelde huid is gevoelig voor infecties, waardoor het van belang is om deze zaken te vermijden voor 7 tot 10 dagen na de behandeling. 

Het duurt ongeveer 2 weken voordat het eerste resultaat zichtbaar is. Na 6 tot 8 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Hierom adviseren we ook om maximaal 6 tot 8 weken tussen de behandelingen te houden voor het snelste resultaat.

Bekijk onze klantenervaringen

Service en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk. Wij gaan voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Zo’n resultaat dat niemand ziet, omdat het zo goed bij je past. 

Vallery Nassy
Vallery Nassy
2023-11-25
Heel goeie kliniek, ik ben al 3 keer hier geweest en zeer tevreden over de resultaten van de vetoplossende injectie aqualyx Blijf zeker hier komen voor nog andere behandelingen????
Fatima El Mir
Fatima El Mir
2023-11-15
Top werk geleverd!! Super lieve dames, kom zeker nog eens terug!
Gulsen Demirtas
Gulsen Demirtas
2023-11-14
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat heb ik hier zeer zeker ervaren! Maar de resultaten zijn zo mooi dat ik iedere keer weer terug kom. Mijn onderbuik is bijna zo goed als weg. Billen en benen zijn ook bijna in top vorm. En zo heb ik nog een aantal behandelingen gehad. Ben zeer tevreden! Dames zijn leuk en lief en allerbelangrijkste ze denken mee in het belang van de klant. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer…
Sandhia
Sandhia
2023-11-14
Vandaag 1e keer geweest voor een Aqulyx. Geholpen door een lieve arts Oumaima. Ze gaf ook super goed advies en vertelde vooraf wat het inhoudt. Zeer tevreden.
suheda kose
suheda kose
2023-11-11
Mijn complimenten aan het welkom, uitstraling van de zaak, de behandeling en het resultaat!
V Hillali
V Hillali
2023-11-11
Lieve dames, goed uitleg en ze waren heel geduldig! Tot de volgende behandeling
Sen Zia
Sen Zia
2023-10-26
Daar sta je dan voor een dichte zaak, na een uur te hebben gereisd om wat producten te kopen. Ik kom 16:15 aan en ze zijn dicht, terwijl Google aangeeft dat ze om 17:00u sluiten.
Sara Kara
Sara Kara
2023-10-13
Niet normaal hoe deze mensen te werk gaan heel Me benen naar de kloten allemaal aders aan over gehouden over me hele benen dit kan gwn niet en moet verboden worden
destiny hope
destiny hope
2023-06-29
Netjes en goed bereikbaar
Mells Gzzz
Mells Gzzz
2022-11-30
Vandaag een tummy slimming behandeling gehad van Oumaima, super tevreden over het resultaat en ben heel fijn en goed geholpen. Top service!!!